Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  9:50 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 23:36

Ποιοι εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 η Τακτική Γενική Συνέλευση του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκε ομόφωνα από τα παρευρισκόμενα μέλη ο Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του απερχομένου Δ.Σ., ο Σύλλογος προέβη στη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 5μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.

Για το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο, εκλέχθηκαν κατά σειρά ψήφων οι :

Στεργίου Παναγιώτης
Κοντούρη Χρυσούλα
Ρούλιας Πέτρος
Τσιάντης Ηλίας
Δίπλας Διονύσιος
Σύρμος Αλέκος
Χούσης Νικόλαος
Μαυρομάτης Σπυρίδων και
Λιάτσος ΙωάννηςΩς αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι :
Αϋφαντόπουλος Αιμίλιος
Μαρούλη – Σταλίκα Αγγελική
Τσέλιος Γεώργιος
Για την 5μελή Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν κατά σειρά ψήφων οι : Διβριτσιώτη Άννα, Καλλιακμάνης Κωνσταντίνος, Ταφίλης Βασίλειος , Κατσινούλας Παναγιώτης και Δίπλα Μαρία.Αύριο Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία μεταξύ των μελών για τον ορισμό των αξιωμάτων.
Ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του  και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοκαρνανίας κο Παναγιώτη Τσιχριτζή για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων.
 
Διαβάστηκε 3400 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.