Σάββατο, 4η Μαίου 2024  6:32 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 19:33

8ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής (Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών Σύγχρονης και Παραδοσιακής Μουσικής) τον Νοέμβριο του 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών πάει ... Μέγαρο!

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών-Χορωδιών Ελλάδος προκηρύσσει το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής στη Θεσσαλονίκη στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στο φεστιβάλ μπορούν να πάρουν μέρος Φιλαρμονικές Μπάντες, πολυφωνικές Χορωδίες, καθώς και κάθε είδους Ορχήστρες. Το Φεστιβάλ θα είναι ολοήμερο και θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου του 2017.

Για πληροφορίες και συμμετοχές απευθυνθείτε είτε στο e-mail του Σ.Φ.Χ.Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ιστοσελίδα του Σ.Φ.Χ.Ε. http://philharmonic6.webnode.gr/ καθώς και στη Γραμματεία του Συνδέσμου 6981308672.

To φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Πολιτισμού,

Διαβάστηκε 1262 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 20:03
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.