Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:53 πμ
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 23:59

Συνέντευξη τύπου για το "5ο Lake Party Trichonida" (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την τετάρτη 24 Ιουνίου ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του Lakeparty στην λίμνη Τριχωνίδα Κος Γεώργος Λάμπρης στα ΜΜΕ έκανε μια σύντομη αναδρομή στα τέσσερα χρόνια του LakeParty, επισημαίνοντας οτι χρόνο με τον χρόνο είχε μεγαλύτερη επιτυχία και στο γεγονός οτι απο 250 επισκέπτες της πρώτης χρονιάς, έφθασε τους 5000 την περασμένη χρονιά και ευελπισθεί το καλύτερο για φέτος. Θεωρεί οτι το 5ο LakeParty που θα λάβει μέρος στην Λίμνη Τριχωνίδα θα είναι φέτος ανανεωμένο και πιο εντυπωσιακό αφήνοντας ανεπανάληπτες μνήμες στους επισκέπτες με εμφανή βελτίωση στην εικόνα και τον ήχο. Το πάρτυ απο πλευράς οργάνωσης δεν θα υστερεί σε τίποτα απο μεγάλες διοργανώσεις ή φεστιβάλ που γίνονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα. 

Στάθηκε επίσης στο γεγονός οτι, η είσοδος φέτος στο lake party δεν θα είναι δωρεάν αλλά θα έχει τιμή 5 ευρώ για κάθε μέρα και 8 ευρώ για τις δύο μέρες. Η είσοδος θεωρήθηκε αναγκαία λόγω των μεγάλων και φημισμένων συγκροτημάτων που θα τιμήσουν φέτος την διοργάνωση όπως Locomodo & ActiveMember. Ωστόσο θα υπάρχουν και ειδικές οικονομικές προσφορές διαμέσου των χορηγών.  

Οσον αφορά το LakeParty του Αυγούστου ανακοίνωσε οτι δύο απο τα ονόματα που θα τιμήσουν την διοργάνωση θα είναι οι Stavento και η Ήβη Αδάμου.

Το πάρτυ προσελκύει κόσμο απο ολη την Αιτωλοακαρνανία με προοπτική απο όλη την Ελλάδα, αφήνοντας μια όμορφη εικόνα στους επισκέπτες (θεατές) και διαθεση να το ξαναεπισκεπτούν. 

Στο τέλος ο Κος Λάπρης ευχαρίστησε τους χορηγούς και δημοσιογράφους των ΜΜΕ και κάλεσε όλο τον κόσμο της περιοχής να το επισκεφθεί.

Λεπτομέρειες για τις δύο μέρες του πάρτυ θα βρείτε σε προηγούμενα άρθρα που αναρτήσαμε στην σελίδα μας στους παρακάτω συνδέσμους:  

Με Active Member και Hypnotic Nausea το 5ο Lake Party την πρώτη μέρα του Lake Party

Locomondo, Illusion και στα decks TsiliChristos τη δεύτερη μέρα του Lake Party

 

Χρύσα Σπαή

Σπουδάστρια Δημοσιογραφίας στο ΔΙΕΚ Αγρινίου 
 

 

Η μασκώτ της διοργάνωσης ο σκύλος ΙΒΑΝ παίζει με τους δημοσιογράφους μετά την συνέντευξη. 

 

 

Διαβάστηκε 3116 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 23:57
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News