Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:47 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 21:29

Τριχωνίδα "by night" (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενα σύνολο φωτογραφιών της λίμνης Τριχωνίδας που πάρθηκαν νύκτα ή και αργά το απόγευμα μας παραχώρησε ο Γιώργος Καρδαράς απο το προσωπικό του site https://kardarasg.gr

Η Τριχωνίδα βρίσκεται στο κέντρο του Νομού Αιτωλ/νίας είναι η μεγαλύτερη σε έκταση λίμνη στην Ελλάδα με περίμετρο > 50 χλμ και προσφέρεται για πολλά είδη εναλλακτικού τουρισμού, όπως Κανώ-Καγιάκ, Ιστιοσανίδα, Αλεξίπτωτο Πλαγιάς κλπ. Επίσης διαθέτει και πολλές αμμουδερές παραλίες κατάλληλες για μπάνιο.

Προσοχή: Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων απογορεύεται η αντιγραφή - αναδημοσίευση των φωτογραφιών χωρίς άδεια απο τον δημιουργό τους.

Στην συγκεκριμένη συλλογή μπορείτε να θαυμάσετε την εξωτική ομορφιά και μεγαλοπρέπεια της λίμνης Τριχωνίδας.

trichonida by night 03

trichonida by night 04

trichonida by night 05

trichonida by night 06

trichonida by night 07

trichonida by night 08

trichonida by night 09

trichonida by night 10

trichonida by night 11

trichonida by night 12

trichonida by night 02

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBest.gr

Διαβάστηκε 2038 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 22:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr