Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  4:02 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 23:46

Πόντες: «Σημαντικό που μίλησα με Σάντος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Λιονέλ Πόντες τόνισε πως συμβουλεύτηκε τον Φερνάντο Σάντος πριν πάρει την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού και ότι ήταν σημαντικό που μίλησε μαζί του.

Για την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού μίλησε ο Λιονέλ Πόντες στη διαδικτυακή εκπομπή της πορτογαλικής Record. Ο νέος προπονητής των Αγρινιωτών συμβουλεύτηκε τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει κοουτσάρει αρκετούς συλλόγου στην Ελλάδα, αλλά και την Εθνική μας ομάδα, και τόνισε πως ήταν σημαντικό που μίλησε μαζί του. Μάλιστα, μετέφερε τη γνώμη του Σάντος για τα «καναρίνια» και ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη πορτογαλική μονομαχία με τον Μάρκο Σίλβα, αν ολοκληρωθεί το… deal με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν μίλησε με τον Φερνάντο Σάντος πριν πάρει την τελική του απόφαση: «Ναι. Μίλησα με κάποιον που γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν προπονητής ομάδων εκεί και άφησε το στίγμα του ως ο Πορτογάλος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας. Ξέρει τη νοοτροπία των ανθρώπων. Ήταν σημαντικό να μιλήσω με τον Φερνάντο Σάντος. Μου έδωσε συμφβουλή για αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν».

Για τη γνώμη του Σάντος για τον Παναιτωλικό: «Είπε ότι είναι μία σοβαρή και σταθερή ομάδα, που δεν έχει οικονομικά προβλήματα και διαρθρωτικές ανακατατάξεις. Αυτή η σταθερότητα ήταν που με έκανε να δω διαφορετικά τον σύλλογο. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις για μία ομάδα, στην οποία υπάρχει αμφιβολίες. Εγώ και ο Παναιτωλικός μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές. Αυτό μ’ έκανε να υπογράψω».

Για την ενδεχόμενη πορτογαλική μονομαχία με τον Μάρκο Σίλβα, αν αναλάβει τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ευχαρίστηση να είμαι στο ίδιο πρωτάθλημα με συμπατριώτη μου σε άλλη ελληνική ομάδα. Αναγνωρίζεται η ικανότητα των Πορτογάλων προπονητών».

 gazzetta.gr

Διαβάστηκε 3205 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.