Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  7:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 22:22

Lepanto Folk Festival από την Παρασκευή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Ναυπακτιακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών (Lepanto Folk Festival – L.F.F) αποτελεί σημείο συνάντησης πολιτισμών από όλο τον κόσμο. Για 4 ημέρες (25 – 29 Ιουνίου 2015) η Ναύπακτος υποδέχεται παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και χορεύει σε μουσικά ακούσματα από κάθε μεριά του πλανήτη. Χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές τους αλλά και με ιδιαίτερη κουλτούρα τους, συνθέτουν ένα πολιτισμικό μωσαϊκό και δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην γιορτή αυτή.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) “Προβάλλω τη Ναυπακτία”. Σκοπός της Κοιν.Σ.Επ. είναι η τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ναυπακτίας μέσα από την διοργάνωση στοχευμένων δράσεων που θα προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.
Το Φεστιβάλ γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπακτίας και στηρίζεται στις ευγενικές χορηγίες αρκετών επιχειρήσεων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

 www.e-nafpaktia.gr 

Διαβάστηκε 2431 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.