Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  9:50 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 21:14

Διετές συμβόλαιο με Παναιτωλικό ο Κυριακίδης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό για τα επόμενο δύο χρόνια υπέγραψε ο Δημήτρης Κυριακίδης. Γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1986 και τις δύο προηγούμενες περιόδους αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ξάνθη και πριν στον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στον Παναιτωλικό. Με πολύ δουλειά θέλω να συμβάλω στην κοινή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.»

Πρόκειται για τη δευτερη μεταγραφή που ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός  μετά από αυτή του Ντάνι Μπεχαράνο. Η ομάδα του Αγρινίου μετά την  οριστική απόφαση Ράφαελ να μη συνεχίσει στα “καναρίνια” κινήθηκε άμεσα για έκλεισε  τον έμπειρο 29χρονο γκολκίπερ που είχε πολύ καλή σεζόν με την Ξάνθη. Ο Κυριακίδης βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού και τα βρήκε σε όλα με την ΠΑΕ υπογράφοντας το συμβόλαιό του.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2361 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.