Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα καλείται να διαχειριστεί ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει ΟΦΗ. Πέραν των τραυματιών, υπάρχουν και τιμωρημένοι.
Κόστα Άλεξιτς και Σωτήρης Κοντούρης (βρίσκεται με την Εθνική Ελπίδων) αντίκρυσαν κόκκινες κάρτες στο ματς με τον Λεβαδειακό και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Στο απουσιολόγιο την δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι Αποστολόπουλος, Μλάντεν, Λουίς, Γκαρσία (οι τρεις πρώτοι κάνουν ατομικό «κουβαλώντας» παλιότερους τραυματισμούς, ο τελευταίος υπέστη θλάση στην Λιβαδειά).
Ερωτηματικό είναι και ο Σιέλης που αποχώρησε με τράβηγμα και παρότι ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς της με την Βοσνία.
Κατά τα λοιπά, από τις προπονήσεις απουσιάζουν και οι έτεροι νεαροί διεθνείς Σμυρλής και Νικολάου.
Τέλος, σημειώνεται ότι ο Μανρίκε συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ.