Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:18 μμ
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 01:49

Εξελίξεις για το γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα έφτασε επιτέλους στο τέλος μια τεράστια προσπάθεια για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την πλήρη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων του γηπέδου Παναιτωλικού. Ταυτόχρονα εκδόθηκε και η άδεια προσθήκης στεγάστρου στο νότιο τμήμα του.

Την εξέλιξη αυτή που ενδιαφέρει το φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού έκανε γνωστή ο Παναγιώτης Καψάλης που σημειώνει πως «πρόκειται για μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει το 2011 αλλά σταμάτησε βίαια από τις γνωστές- άγνωστες επιθυμίες κάποιων τοπικών κυρίως παραγόντων που το μόνο που έκαναν ήταν να κρύβουν αηδιαστικά την αλήθεια για λόγο που δεν εκδόθηκε τότε η άδεια».

Σημειώνει επίσης ο Π. Καψάλης τα εξής: «Μετά από επίπονη προσπάθεια και υπερβαίνοντας τα όλα προβλήματα τελικά καταφέραμε με περηφάνια το γήπεδο του Αγρινίου να είναι τρίτο γήπεδο πανελλαδικά που έχει πλήρη άδεια οικοδομής και το πρώτο μετά από πολλά που εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Μια ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλους αυτούς που τους δυσαρεστήσαμε και υπερβήκαμε τη διαπλοκή τους τίμια και ξεκάθαρα… Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας της ΠΑΕ και φυσικά στον κ.Κωστούλα για την όλη στήριξη.  Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συνεργάτες της kapsalis Τεχνικής για την υπομονή και το πείσμα»

Διαβάστηκε 1589 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News