Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 μμ
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 19:47

Παναιτωλικός: Τετάρτη μεσημέρι 14/12/2016 στο Ελ Πάσο για το Κύπελο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την επόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 3.00 μ.μ. θα παίξει ο Παναιτωλικός στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας τον 3ο αγώνα του για το κύπελλο Ελλάδας. Οι κυανοκίτρινοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των 16 της διοργάνωσης, στην οποία απογοητεύουν την τελευταία τριετία. Η νίκη επί του Πανθρακικού ήταν η πρώτη που πανηγύρισαν στο διάστημα αυτό και τους κράτησε «ζωντανούς». Την ίδια μέρα και ώρα θα παίξουν στην Κομοτηνή Πανθρακικός – Ατρόμητος.

Να σημειωθεί ότι στον 7ο όμιλο οι τέσσερις ομάδες έχουν από μία νίκη, από μία ήττα και 3 βαθμούς η καθεμία. Μόνο όποιες κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική προκρίνονται. Διαφορετικά θα έχουμε ισοβαθμίες και η πρόκριση θα κριθεί απ’ τους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια ή στα συνολικά τέρματα που έχουν πετύχει.

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1608 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News