Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 μμ
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 23:46

Παναιτωλικός: Τρεις ισοπαλίες για τα τμήματα υποδομής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο σημερινός αγώνας της Κ20 του Παναιτωλικού στη Βέροια. Ο Ηλίας Γιαννιώτης στο 33’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας που δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Πατσιαβούρα στο 74’. Αγωνίστηκαν οι: Σταματόπουλος, Πριόνας, Παρράς, Μιχάι, Μαλής, Τσιγγάρας, Χριστογιάννης (75’ Παναγιωτίδης), Βουτσίτσεβιτς, Γιαννιώτης, Νταλακούρας (80’ Μανωλάκης), Γκασούκας (68’ Γεωργούσης).

Ισόπαλος με το ίδιο σκορ έληξε και ο αγώνας της Κ17 στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Παπαδόπουλο και ισοφάρισε ο Ντόβας με εκτέλεση πέναλτι στο 60’. Στο 80’ σε φάουλ του Κοτρώτσου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία για το 1-2. Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Λιάβας, Μπακαδήμας, Ζότα, Τσιαντής (86’ Πανταζής), Πατίλας, Κοτρώτσος (86’ Μαντζανάς), Βασίλακας (46’ Θώδης), Καββαδίας (92’ Μπινιάρης), Αλομπισάντ (83’ Κοτοφώλης).

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας της Κ15 με τον ΠΑΣ. Στο 38’ ο Λέκκας έκανε το 1-0 και στο 57’ ο Ντούλιας ισοφάρισε. Στο 78’ ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα με τον Φραγκούλη, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Λώλης διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αγωνίστηκαν οι: Καρβέλης, Κωνσταντόπουλος (18’ Αγρογιάννης), Γιάκος, Καταρέλος, Σκιαδάς, Παλιάτσας, Ζοτάι (70’ Φραγκούλης), Νταλιάνης, Καρατσώλης (80’ Γιαννακόπουλος), Μπελεβώνης, Ντούλιας.

 

Διαβάστηκε 1783 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News