Πέμπτη, 31η Ιουλίου 2025  11:04 πμ
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2025 17:41

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση – Δείτε εάν κερδίσατε 50.000 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε σήμερα από την ΑΑΔΕ η 45η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας του Δημοσίου για τις συναλλαγές του Ιουνίου.

Παράλληλα επισημαίνεται πως 556 φορολογούμενοι αναδεικνύονται οι τυχεροί της φορολοταρίας και:

1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
5 τυχεροί κερδίζουν από 20.000 ευρώ ο έκαστος
50 τυχεροί κερδίζουν από 5.000 ευρώ ο έκαστος
500 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο έκαστος

Ο πρώτος τυχερός της φορολοταρίας κερδίζει 50.000 ευρώ ενώ τα υπόλοιπά έπαθλα διαμορφώνονται κλιμακωτά και τα ποσά είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα.

Διευκρινίζεται πως οι φορολογούμενοι που κληρώνονται και που δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, έχουν προθεσμία 3 μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης για να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Δείτε τους τυχερούς λαχνούς εδώ

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ με τους τυχερούς της φορολοταρίας 

enikos

Διαβάστηκε 125 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.