Δευτέρα, 8η Ιουλίου 2024  9:36 μμ
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 10:25

Την Δευτέρα 5/12/2016 21:00 η εκπομπή της ΕΤ3 "24 Ωρες στην Ελλάδα" θα παρουσιάσει το αφιέρωμα στην Αιτωλοακαρνανία (Video Trailer)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΡΤ-3 την Δευτέρα 5.12.2016 και ώρα 21:00 θα προβάλει την εκπομπή "24 Ώρες στην Ελλάδα" με θέμα την Αιτωλοακαρνανία (Αγρίνιο, Θέρμο, Ραίνες, Μυρτιά Τριχωνίδας, και Αερολέσχη Αγρινίου επίσης Αιτωλικό και Μεσολόγγι) επανάληψη την Κυριακή 11.12.2016 και ώρα 17:00.

Το Trailer για το 6ο επεισόδιο για την εκπομπή "24 ώρες στην Ελλάδα" της ΕΡΤ3.

24 ώρες στην Ελλάδα
Μεσολόγγι - Αγρίνιο - Αιτωλικό - Θέρμο

Πώς κυλάει ο χρόνος για τους ψαράδες της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου; Πόσα μυστικά αποκαλύπτει ο Νόμος Αιτωλοακαρνανίας από το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους; Πώς παράγεται η ενέργεια στα έγκατα ενός υδροηλεκτρικού φράγματος; Τι σχέση έχει η προστασία της φύσης με την ανάπτυξη και ποιο είναι το «αποτύπωμα» της ένδοξης ιστορίας στο σήμερα του Μεσολογγίου;  

Οι «24 Ώρες στην Ελλάδα» ταξιδεύουν σε Αγρίνιο - Μεσολόγγι -Αιτωλικό - Θέρμο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά ενός - άγνωστου για πολλούς - αλλά πανέμορφου νομού. Ο ποιητής Γιάννης Υφαντής μοιράζεται μαζί μας τις δικές του «Σημειώσεις για τον Χρόνο», ενώ ο φωτογράφος Βασίλης Αρτίκος, μιλά για τη στιγμή που εγκλωβίζεται στον φακό και για το Μεσολόγγι ως πηγή έμπνευσης.  

Στους ρυθμούς ενός 24ώρου, επισκεπτόμαστε την Ι.Μ. Μυρτιάς, βλέπουμε από πρώτο χέρι πώς παράγεται το αλάτι στις αλυκές Μεσολογγίου, παίζουμε με τα παιδιά του μοναδικού νηπιαγωγείου στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, περιηγούμαστε στην απαράμιλλη φύση της λιμνοθάλασσας από τους ανθρώπους του Φορέα Διαχείρισης, πετάμε με την αερολέσχη Αγρινίου και συντονιζόμαστε στους ρυθμούς της περιοχής με τους Άτροπον και παραδοσιακούς μουσικούς.

24 Ώρες στην Ελλάδα, 24 ώρες στην Αιτωλοακαρνανία.      

Trailer: https://youtu.be/p8PbWUzTn28

Σελίδα εκπομπής: https://www.facebook.com/24wres

Διαβάστηκε 2496 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 01:55
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News