Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  4:46 μμ
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 23:42

Σύλλογος Αγραφιωτών: Εθελοντική αιμοδοσία (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα γραφεία του Συλλόγου Αγραφιωτών-Σαρακατσαίων πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι εθελοντές αιμοδότες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10 στα γραφεία του Συλλόγου Αγραφιωτών-Σαρακατσαίων για την αιμοδοσία η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι. Εκεί, όπως πάντα άλλωστε, υπάρχει και υπεύθυνη γιατρός η οποία φροντίζει για το ποιος μπορεί να δώσει αίμα και ποιος όχι. Καλούνται, λοιπόν όσοι πολίτες μπορούν να βοηθήσουν να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου στην Αργυροκάστρου 15.

????????????????????????????????????

Οι δράσεις του Συλλόγου Αιμοδοτών συνεχίζονται εντατικά την ερχόμενη εβδομάδα. Αύριο, Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί διανομή υλικού στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στις 6.30 το απόγευμα ενώ την Τρίτη θα διεξαχθεί άλλη μία εθελοντική αιμοδοσία στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας στις 5 το απόγευμα.

DSC_0561

DSC_0562

DSC_0564

DSC_0565

DSC_0566

DSC_0567

????????????????????????????????????

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2052 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News