Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  1:23 μμ
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 18:22

Παναιτωλικός - Ξάνθη : Οι αποστολές των δύο ομάδων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Μουνιός και Ροντρίγκες με τη Ξάνθη

Η ομάδα του Παναιτωλικού ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον ΑΟ Ξάνθη και ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή για την οποία επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές.

Είναι οι: Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Ρόσα, Τομανέ, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ρότσα, Λεντέσμα, Γιαννιώτης, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

 

ΞΑΝΘΗ

Η ξανθιώτικη ομάδα που προετοιμάζεται για την 6η φετινή εκτός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο τον Παναιτωλικό , στο σημερινό πρόγραμμα έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής. Η τεχνική ηγεσία έδωσε τις οδηγίες της στους ποδοσφαιριστές σε θέματα αμυντικής και επιθετική λειτουργίας.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με την ξανθιώτικη ομάδα να έχει προγραμματίσει την τελευταία της προπόνηση το Σάββατο στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά οι επιλογές του προπονητή: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Λισγάρας, Φλίσκας, Σβάρνας, Κολλαράς, Γουάλας, Ορφανίδης Λ., Βασιλακάκης, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Π., Λάζιτς, Τριάδης, Γιουνές, Ράνος.

 

Διαβάστηκε 1705 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News