Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  3:21 μμ
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 21:42

Οι συμμετέχοντες με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου που τερμάτισαν στον Μαραθώνιο Αθηνών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους Δρομείς που έλαβαν μέρος στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες των 10 και 5χλμ. «Ο καθένας σας έδωσε τον δικό του ξεχωριστό αγώνα, έφτασε στα όρια του και κατάφερε να τερματίσει στο Καλλιμάρμαρο μετά από 42.195 μέτρα, ολοκληρώνοντας μια συγκλονιστική προσπάθεια», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση ο Σ.Δ.Υ. Αγρινίου , δρομείς του οποίου  δήλωσαν ομαδικά συμμετοχή στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών» με το Σύλλογο και κατάφεραν να τερματίσουν. Ο σύλλογος παραθέτει τα ονόματά τους.

Αναλυτικά:

Την προηγούμενη Κυριακή (13/11/2016) η μεγάλη μας γιορτή για άλλη μια φορά έλαβε τέλος!

Η γιορτή του ‘Αυθεντικού’ Μαραθωνίου Αθηνών.

Συναισθήματα μεγάλης χαράς,  προπάντων της συμμετοχής και φυσικά του τερματισμού, έζησαν για άλλη μια φορά όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλούμενοι ζώντας ξεχωριστές στιγμές, ιδιαίτερες και μοναδικές!

Το να συμμετέχεις σε έναν γενικά Μαραθώνιο δρόμο είναι κατόρθωμα. Το να συμμετέχεις και να τερματίζεις όμως στην μοναδική αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Έχεις να κάνεις με την Ιστορία, με την αρχή και το τέλος, στα βήματα των προγόνων μας , στα βήματα της ζωντανής μας ιστορίας.

Είναι πολύ ευχάριστο, που τα τελευταία χρόνια το δρομικό μας κίνημα έχει τεράστια άνοδο και αύξηση συμμετοχών στην αυθεντική μας διαδρομή, αλλά παράλληλα και στους αγώνες των 5 και 10χλμ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ Αγρινίου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους Δρομείς που έλαβαν μέρος στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες των 10 και 5χλμ. Ο καθένας σας έδωσε τον δικό του ξεχωριστό αγώνα, έφτασε στα όρια του και κατάφερε να τερματίσει στο Καλλιμάρμαρο μετά από 42.195 μέτρα, ολοκληρώνοντας μια συγκλονιστική προσπάθεια.

Αναλυτικά αποτελέσματα για τους δρομείς μας που δήλωσαν ομαδικά με το Σύλλογο παρατίθενται παρακάτω:

spo-dromeis-marathonios-athinon-sdy1 spo-dromeis-marathonios-athinon-sdy2 spo-dromeis-marathonios-athinon-sdy3 spo-dromeis-marathonios-athinon-sdy4 spo-dromeis-marathonios-athinon-sdy5

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1120 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News