Ο Χάρης Μαυρίας έχει ζήσει τα πάντα στην καριέρα του και ξετυλίγει το κουβάρι της στη νέα συνέντευξη του Belligol.
Φόρεσε από μικρός την ταμπέλα του wonderkid. Πήρε μεταγραφή στην Premier League στα 19 του, έπαιξε σε Γερμανία, Σκωτία, Κροατία, Κύπρο. Τώρα πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Super League με τον Παναιτωλικό.
Πώς ήταν να παίζει στο Champions League και ταυτόχρονα να πηγαίνει σχολείο; Τι θυμάται από το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Πώς διαχειρίστηκε τις μέρες που δεν είχε ομάδα και πώς αντιμετώπισε την «έκρηξη» στα Social Media μετά την συνάντηση με τον Κβαρατσχέλια;
Πέραν των απαντήσεων στα παραπάνω, μίλησε και για τον κόσμο του Παναιτωλικού…
«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. Η περσινή χρονιά ήταν πιο δύσκολη κατάσταση. Ήταν και στα δύσκολα κοντά μας. Φέτος είδαμε την παρουσία σε Λεωφόρο, Περιστέρι. Πέρυσι ήταν σκαρφαλωμένοι στα βράχια. Μας δίνει μεγάλη ώθηση να ξέρουμε ότι έχουμε κόσμο που μας πιστεύει», τόνισε.
Και προσέθεσε:
«Το Αγρίνιο δεν είναι πολύ μεγάλη πόλη. Έχουμε πιο άμεση σχέση με τον κόσμο. Σίγουρα θα ακούσουμε σχόλια από τον κόσμο, είτε σε ένα καφέ, είτε στο σούπερ μάρκετ. Βοηθάει όλο αυτό. Νομίζω ότι είτε καλό είτε κακό, ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει και προχωράει. Δεν έχω παράπονο, ακούμε θετικά πράγματα στο Αγρίνιο. Ο κόσμος είναι τρομερός. Η πόλη ζει για την ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σε μεγάλη κατηγορία, στηρίζουν πολύ τον Παναιτωλικό».
Δείτε την συνέντευξη:
agrinionews.gr