Τετάρτη, 19η Μαρτίου 2025  11:00 μμ
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2025 20:39

Αγρίνιο: Μερεμέτια στο κέντρο παράλληλα με τις αναπλάσεις- Τι γίνεται με τα παγκάκια στην πλατεία (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αρκετές είναι οι εργασίες που εκτελούνται στο κέντρο του Αγρινίου το τελευταίο διάστημα, με τον μεγαλύτερο όγκο να βαίνει σιγά-σιγά προς ολοκλήρωση.

Η ανάπλαση στην οδό Τσικνιά έχει σχεδόν τελειώσει, αναμένεται και η ολοκλήρωση των εργασιών από το ύψος της οδού Παλαμά μέχρι και την πλατεία Χατζοπούλου ώστε να γίνει ξανά προσπελάσιμη από οχήματα η περιοχή.

Ωστόσο, υπάρχουν και τα… μερεμέτια που πρέπει να γίνουν σε αρκετές φθορές που υπάρχουν στο κέντρο.

Για παράδειγμα, συνεργείο του Δήμου σήμερα (19/3) έβαψε το βανδαλισμό ηλιακό δέντρο, στην πλατεία Ειρήνης.

iliako

Παράλληλα, θα προχωρήσει και η αποκατάσταση για τα χαλασμένα παγκάκια στην κεντρική πλατεία, εκεί όπου προ ημερών τοποθετήθηκαν και νέα μαρμάρινα, πέριξ του συντριβανιού (σ.σ. στο οποίο εκτελούνταν εργασίες σήμερα το πρωί).

Οι εικόνες που καταγράφονται είναι ενδεικτικές της ανάγκης που υπάρχει να επιδιορθωθούν οι όποιες φθορές στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

pagkakia (3)

pagkakia (4)

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 96 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.