Σάββατο, 1η Μαρτίου 2025  1:15 πμ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2025 23:54

Ο ΣΕΕΔΑ ευχαριστεί τους συναδέλφους εμπόρους για τη καθολική συμμετοχή τους στη σημερινή κινητοποίηση για τα Τέμπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την σημερινή πρωτόγνωρη σε μέγεθος για την Πόλη του Αγρινίου συγκέντρωση των πολιτών του στη κεντρική πλατεία της για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών στην επέτειο των δύο χρόνων και να συμπαρασταθούν στους χαροκαμένους γονείς τους τα μέλη του Δ.Σ του ΣΕΕΔΑ θέλουν να δηλώσουν τα πιο κάτω:

Να εκφράσουν τα συγχαρητήρια τους πρώτα από όλα σε όλους στους συμπολίτες μας,τις μαθήτριες και στους μαθητές , καθώς και σε όλες και σε όλους τους συναδέλφους μέλη μας και μη, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ του Συλλόγου μας, κράτησαν κλειστές τις επιχειρήσεις τους και συμμετείχαν στη σημερινή συγκέντρωση, όπου με ειρηνικό και πολιτισμένο τρόπο έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΜΠΗ !!!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Κωστίκογλου Σωκράτης                     Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 77 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.