Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  5:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 22:53

Έτοιμη η τελική λίστα για προπονητή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα προπονητή στον Παναιτωλικό, αφού οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση, ετοιμάζονται για την οριστική επιλογή τους.

Το τελευταίο δεκαήμερο δέχτηκαν πολλές προτάσεις, συγκέντρωσαν στοιχεία του καθενός, συνέλεξαν πληροφορίες από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, εξέτασαν την κάθε περίπτωση. Φαίνεται ότι έχουν κάνει την αξιολόγησή τους και έχουν καταλήξει σε ένα πολύ περιορισμένο αριθμό υποψήφιων, μέσα από τους οποίους θα προκύψει ο εκλεκτός. Τις επόμενες μέρες θα επιδιώξουν να μιλήσουν με τους συγκεκριμένους προπονητές, για να προχωρήσουν σε συμφωνία.

Όλα δείχνουν ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας θα έρθει από το εξωτερικό. Άλλωστε εκεί στράφηκαν από την πρώτη στιγμή οι προσπάθειες για την εξεύρεσή του, έστω κι αν αρκετοί Έλληνες αυτοπροτάθηκαν ή επεδίωξαν μια τέτοια συνεργασία.

Εκτός του Λιονέλ Πόντες (όπως και την εξ΄αρχής δύσκολη περίπτωση Πάουλο Φονσέκα) που πρώτοι διαβάσατε στο Agriniosports ότι είναι μεταξύ των υποψηφίων, άλλα ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 2-3  ακόμα προπονητές είναι στην τελική λίστα. Επιθυμία είναι να τελειώσει το θέμα έως το τέλος της εβδομάδας (αν καταστεί δυνατό) προκειμένου να «τρέξουν» στη συνέχεια τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας στο τέλος του μήνα.

agrinio-sports.gr

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2793 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.