Σάββατο, 4η Δεκεμβρίου 2021  7:21 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 21:00

Βίντεο παρουσίαση της Αερολέσχης Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πλούσια δράση η Αερολέσχη Αγρινίου διατηρεί ενα καλό όνομα σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και οχι μόνο.

Με αξιόλογο αριθμό αεροσκαφών διαφόρων τύπων, τρία υπόστεγα και διάδρομο 1200 μέτρων, μπορεί και προσφέρει πολλά στον Αεραθλητισμό και την υπερελαφρα Αεροπορία.

Εκτός αυτού οι πολλές και πολύ καλές πίστες απογείωσης σε όλο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας για τα Αλεξίπτωτα Πλαγιάς, την κάνουν προτιμητέα απο Αεραθλητές απο ολη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ολα αυτά σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος και την απαράμιλλη ομορφιά όλου του νομού καθιστούν την πτητική δραστηριότητα σε αυτόν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Στα παρακάτω βίντεο βλέπουμε πλάνα απο πτήσεις Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτων πλαγιάς, που πραγματοποίησαν μέλη της Αερολέσχης Αγρινίου.

Διαβάστηκε 14594 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 02:47
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής, σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή" και "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα