Δευτέρα, 28η Οκτωμβρίου 2024  3:20 μμ
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2024 15:10

Τσόχος: «Αυτό που είδαμε στο Αγρίνιο ήταν βγαλμένο από τις εποχές της σκληρής παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μιχάλης Τσόχος σχολίασε την διαιτησία Τσέτσιλα στο Αγρίνιο που θύμισε εποχές σκληρής παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Αν το πρωτάθλημά μας θέλει να βελτιωθεί πραγματικά, να γίνει τέτοιο που θα φτιάχνει ιστορίες ανεξίτηλες σαν του εξωτερικού, που μεγαλώνουν την δημοφιλία των πρωταθλημάτων, όπως της Λέστερ, θα πρέπει να φροντίσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτές τις ιστορίες.

Αναφέρομαι στον Παναιτωλικό και την φετινή ιστορία που είχε φτιάξει. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο όχι μόνο δεν την προστατεύει με αντικειμενικές διαιτησίες αλλά φροντίζει να δημιουργεί και προβλήματα. Αυτό που είδαμε στο Αγρίνιο ήταν βγαλμένο από τις εποχές της σκληρής παράγκας», τόνισε αρχικά στον σχολιασμό του ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Αν δεν το αντιμετωπίσουμε στη ρίζα του, που σημαίνει ο Τσέτσιλας να μην ξανασφυρίξει ποτέ, δεν θα στείλουμε μήνυμα ότι κάτι θέλουμε να αλλάξει», κατέληξε.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 53 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.