Δευτέρα, 28η Οκτωμβρίου 2024  3:15 μμ
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2024 10:56

Ο Λανουά δεν βλέπει αποβολή Στάγιτς, συμφωνεί με το πέναλτι και στέλνει στον «πάγκο» τον Τσέτσιλα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, δήλωσε απογοητευμένος από την διαιτησία του Τσέτσιλα στο Αγρίνιο, προμηνύοντας εξελίξεις.

Ο «άρχοντας» της αναμέτρησης που αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του αναμένεται να πάει στον… πάγκο.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει αποβολή του Στάγιτς ενώ για το πέναλτι -παρότι όλοι συνηγορούν ότι δεν υπήρχε- ο Γάλλος βλέπει παράβαση,

Ειδικότερα, μιλώντας στο monobala.gr, ο αρχιδαιτητής ανέφερε:

«Είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοση του διαιτητή Τσέτσιλα στο Παναιτωλικός-Βόλος. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Εμείς θέλουμε από τους διαιτητές να ελέγχουν το παιχνίδι και να σφυρίζουν 50-50. Για αυτό και αποφασίσαμε να… πάει στον πάγκο».

Τι σημαίνει αυτό; «Πριν ξεκινήσει η χρονιά και το πρωτάθλημα είχα εξηγήσει στους διαιτητές στη συνάντηση που είχαμε πως για εμένα είναι η 15η ομάδα του πρωταθλήματος με εμένα σε ρόλο προπονητή. Όποιος θα είναι καλός θα παίζει και όποιος όχι θα κάθεται στον πάγκο. Αυτό ισχύει και με τον διαιτητή του παιχνιδιού του Παναιτωλικού με τον Βόλο».

Κι όσο για το πόσο θα μείνει στον πάγκο; «Θα το δούμε αυτό», ενώ αναφερόμενος στις αποφάσεις του Τσέτσιλα (αποβολή του Νίκολα Στάγιτς και το πέναλτι στο φινάλε των καθυστερήσεων υπέρ του Βόλου), ο Λανουά φρόντισε να πάρει θέση.

«Δεν υπάρχει κάποια αποβολή με αποτέλεσμα με την απόφασή του αυτή να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού και το πως ο προπονητής του Παναιτωλικού θα πρέπει στη συνέχεια να διαχειριστεί το παιχνίδι. Κι όσο για το πέναλτι, θεωρώ πως ήταν».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 58 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.