Δευτέρα, 28η Οκτωμβρίου 2024  10:20 πμ
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 20:04

Αγρίνιο: "Ζωντάνεψε" το ιστορικό Μαθητικό Φεστιβάλ της πόλης στο 5ο Γυμνάσιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το ιστορικό Μαθητικό Φεστιβάλ στο Αγρίνιο αναβίωσε στο 5ο Γυμνάσιο της πόλης την Παρασκευή 25/10, καθώς ήταν το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας παρουσίασης και συζήτησης που έγινε με καλεσμένο τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου, επικοινωνιολόγο και ιδιοκτήτη του Caller.gr.

Ο διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Ευθύμιος Αδάμης, τον κάλεσε να περιγράψει στα παιδιά πως πρωτοστάτησε στα μαθητικά χρόνια της γενιάς του στο Αγρίνιο και στην έναρξη του μαθητικού φεστιβάλ που αργότερα υπήρξε θεσμός.

Ως πρωτοπόρος της εποχής του, ο Γ. Παπατριανταφύλλου εξήγησε στα παιδιά για τις πρωτοβουλίες στα μαθητικά πράγματα του Αγρινίου την δεκαετία του '90, πολλές από τις οποίες άφησαν παρακαταθήκη για την περιοχή και, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αδάμης στο facebook, έφεραν τους μαθητές στο προσκήνιο ως πρωταγωνιστές.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 178 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.