Σάββατο, 26η Οκτωμβρίου 2024  12:01 πμ
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 19:13

"Αγρίνιο-Καρπενήσι": Έξι μήνες μετά, "ζεσταίνεται" και πάλι το θέμα του δρόμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

"Αγρίνιο-Καρπενήσι": Έξι μήνες μετά, "ζεσταίνεται" και πάλι το θέμα του δρόμο

Μπορεί να πέρασαν έξι μήνες από όταν έγινε η τελευταία κινητοποίηση για το Αγρίνιο- Καρπενήσι, όμως εξελίξεις δεν υπήρξαν

Κάτι που δεν παραξενεύει και κανέναν, όλοι κάτι παρόμοιο ανέμεναν για να είμαστε ειλικρινείς.
Όμως το Συντονιστικό που προέκυψε θέλει να δει να "ζεσταίνεται" και πάλι το ζήτημα και ο πολύπαθος δρόμος να γίνεται κάποια στιγμή προτεραιότητα.

Όπως ανάρτησαν σήμερα μέλη του φορέα, συνάντησαν τον πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Πάνο Κέκελο, ζητώντας την συνδρομή του θεσμού για τα αυτονόητα.
Μαζί με τους πολίτες βρέθηκε στο ΤΕΕ και ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Γ. Λεχουρίτης, ενώ οι επόμενες κινήσεις μάλλον δείχνουν να καταλήγουν και πάλι σε κάποια κινητοποίηση, παρότι τα κυβερνητικά αυτιά δεν φαίνεται να ιδρώνουν.

Στην τελευταία συγκέντρωση που είχε γίνει συμμετείχε και ο δήμαρχος Αγρινίου και άλλα στελέχη της Αυτοδιοίκησης αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Από την άλλη, αν δεν επανέρχεται το θέμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα παραμείνει θαμμένο σε κάποιο συρτάρι του υπουργού κ. Σταϊκούρα που, γενικώς, έχει πολλούς λόγους για να παρακάμπτεται από τους οδικούς άξονες η περιοχή του Αγρινίου...

Οι πολίτες που εμπλέκονται στο Συντονιστικό αναρωτιούνται τι πρέπει να γίνει για να παραδούν κάποτε τα πρώτα 5 χιλιόμετρα και γιατί η προμελέτη που υπάρχει για 28 χιλιόμετρα με λεφτά του ελληνικού κράτους δεν έχουν οδηγήσει πουθενά!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 117 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.