Κυριακή, 20η Οκτωμβρίου 2024  10:38 πμ
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 09:22

Ο Παπα-Φεγγούλης για τη νέα μεγάλη επιτυχία: «Ευρώπη, ερχόμαστε...»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παπα-Φεγγούλης στηρίζει τον Παναιτωλικό σε κάθε του βήμα και αυτή τη φορά «μοίρασε» συγχαρητήρια μιλώντας ακόμη και για... Ευρώπη!

Πιο αναλυτικά τα όσα αναφέρει με συγκίνηση για τη νέα τεράστια επιτυχία της ομάδας στο Περιστέρι:

«Περηφάνια και χαρά για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας, που εντυπωσιάζει με την φετινή του πορεία και το σπουδαίο ποδόσφαιρο που παίζει.

Μπράβο στον στυλοβάτη και αναμορφωτή αυτού του ιστορικού Συλλόγου, τον Γίγαντα Φώτη Κωστούλα, μπράβο στον ακούραστο Πρόεδρο Μάκη Μπελεβώνη και στους εξαιρετικούς συνεργάτες του στη Διοίκηση, μπράβο με τόνο στον μαέστρο αυτής της ορχήστρας, τον σοφό και ευλογημένο προπονητή μας κ. Γιάννη Πετράκη και σε όλο το σταφ της ομάδας, μπράβο στους παιχταράδες μας, που κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα και ένα τεράστιο μπράβο στον ασταμάτητο φίλαθλο κόσμο μας, που είναι ο 12ος παίχτης της ομάδας.

Ευρώπη ερχόμαστε…»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 98 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.