Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  7:26 μμ
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 18:07

Σάμπα στο Αγρίνιο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και με τους λάτιν στην επίθεση να… χορεύουν, σταμάτησε στο 4-0 απέναντι στην Κέρκυρα, κυριαρχώντας παντού στον αγωνιστικό χώρο!

Με Πλατανιά στα Περιβόλια και με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός ναι μεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει παίρνοντας από έναν βαθμό. Σήμερα κόντρα στην Κέρκυρα στο Αγρίνιο η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη κράτησε και πάλι το μηδέν στην άμυνα, ωστόσο στην επίθεση ήταν καταιγιστική και πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση από την μέση και μπροστά, διέσυρε με 4-0 τους Φαίακες.

Με τη νίκη αυτή τα… καναρίνια έφτασαν τους 8 βαθμούς ανεβαίνοντας ψηλά στον σχετική πίνακα, ενώ έκαναν και το καλύτερο ξεκίνημα στην Α Εθνική και μετέπειτα Σούπερ Λίγκα, δείχνοντας πως φέτος είναι σε θέση να κάνουν την υπέρβαση.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1284 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News