Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 18:50

Αγρίνιο: «Άνοιξε τις πύλες του» το 1ο Αuto Μotor Festival (δείτε εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 1ο Αuto Μotor Festival που είναι σε εξέλιξη θα διαρκέσει σήμερα μέχρι και αργά το βράδυ στις 12.00, ενώ αύριο (Κυριακή 20/10/24) θα ξεκινήσει από τις 10.00 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και αργά το βράδυ.

Το 1ο Αuto Μotor Festival «άνοιξε τις πύλες του» νωρίτερα το απόγευμα κερδίζοντας τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή με τα εντυπωσιακά εκθέματά του, αυτοκίνητα και δίκυκλα!
Ταυτόχρονα αποτελεί μια ξεχωριστή διοργάνωση, της οποίας ο στόχος είναι διττός! Αρχικά «αποκαλύπτει» ιστορικά, αγωνιστικά αυτοκίνητα και δίκυκλα, όπως επίσης και αυτοκίνητα που έχουν συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ήχου και γενικότερα οχήματα που διαθέτουν ένα ξεχωριστό στοιχείο σε σχέση με τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα της καθημερινότητάς μας, ενώ ο δεύτερος στόχος είναι η προσπάθεια «αναγέννησης» του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή του Αγρινίου!

O διττός αυτός σκοπός του σωματείου ΦΙΛΜΑΑ έφερε στα παρκινγκ των παλιών σφαγείων τουλάχιστον 100 αυτοκίνητα και δίκυκλα, γεγονός ασυνήθιστο για την περιοχή!

O Γιάννης Στάϊκος γραμματέας του Σωματείου ΦΙΛΜΑΑ μιλώντας στο sinidisi.gr ανέφερε: «το σωματείο μας επανιδρύθηκε και τα μέλη του επιθυμούν να κάνουμε μια δυναμική επανεκκίνηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Αγρίνιο και στο νομό. Η διοργάνωση «auto motor festival» είναι η πρώτη που διεξάγεται στην πόλη μας και στόχος είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, όπως επίσης δεν υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής για όποιον έχει εκθέσει, έχει στήσει, το αυτοκίνητό του ή το δίκυκλό του στο φεστιβάλ!
Θέλουμε να «ζωντανέψουμε» στη περιοχή μας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αυτό είναι το πρώτο βήμα μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις που σκοπό και στόχο θα έχουν την προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η επόμενη διοργάνωση θα είναι gt tuning και θα διεξαχθεί πιθανότατα τον επόμενο μήνα, ενώ το 2025 θα είναι για το σύλλογό μας μια χρονιά περισσότερο δυναμική με περισσότερες διοργανώσεις.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τόσο τα αυτοκίνητα όσο και τα δίκυκλα που μπορεί να δει ο κόσμος στο χώρο των παλιών σφαγείων στο πλαίσιο του φεστιβάλ δεν είναι μόνο από το Αγρίνιο, αλλά και από όλο το νομό».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 261 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.