Παρασκευή, 18η Οκτωμβρίου 2024  6:20 μμ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 18:43

Μαριάννα Χολέβα: Υποψήφια με τον Παναγιώτη Τσιχριτζή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η Μαριάννα Χολέβα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Όραμά της όπως επισημαίνει, να αναδειχθεί ο ρόλος της σύγχρονης γυναίκας στο επιχειρείν. 

Τι αναφέρει για την υποψηφιότητά της η κ. Χολέβα: 

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2024 μετά την τιμητική πρόταση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή να είμαι μέλος του συνδυασμού «Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση» και να δώσω την προσωπική μου μάχη στις επερχόμενες εκλογές.

Στόχος μου είναι οι γυναίκες επιχειρηματίες στην Αιτωλοακαρνανία να λειτουργούν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που να ευνοεί την καινοτομία, την τοπική ανάπτυξη και τη συνεργασία, με ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Είναι τεράστια η αναπτυξιακή δυναμική, που περικλείεται στον όρο "γυναικεία επιχειρηματικότητα", αναδεικνύοντας ως κρίσιμο ζητούμενο και άξονα δράσης του Επιμελητηρίου την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή στο επιχειρείν.

Η εδραιωμένη δική μου άποψη είναι ότι η συμμετοχή των γυναικών σε διοικητικές θέσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχει ενισχυθεί σημαντικά.

Με σωστή ενημέρωση και σωστή εκπαίδευση οι γυναίκες επιχειρηματίες μπορούν να διαχειριστούν όλες τις πληροφορίες προς όφελός τους.

Ως επιχειρηματίας και ως γυναίκα που αποφάσισε τη συμμετοχή της στα κοινά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε αισιόδοξες.

Η γυναίκα πλέον διεκδικεί και απαιτεί, είναι δυναμική και δραστήρια και ο ρόλος της έχει ξεφύγει από τα στενά όρια μιας κοινωνίας που τη θέλει εγκλωβισμένη στο στενό πλαίσιο του σπιτιού. 

Φιλοδοξώ να δώσω ώθηση στα όνειρα των γυναικών και θέλω τη σύγχρονη γυναίκα- επιχειρηματία να φτάσει ψηλότερα και να αξιολογηθεί, όπως πραγματικά της αρμόζει.

Όραμα μου να αναδείξουμε το ρόλο της σύγχρονης γυναίκας στο επιχειρείν και να δώσουμε έμφαση στις πολύ μεγάλες δυνατότητες των γυναικών που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα αλλά και να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά στις εν δυνάμει γυναίκες- επιχειρηματίες.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 64 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.