Παρασκευή, 18η Οκτωμβρίου 2024  12:18 μμ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 09:43

1ο Αuto Μotor Festival στο Αγρίνιο - «Ζωντανεύει» ξανά ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
1ο Αuto Μotor Festival στο Αγρίνιο: «Ζωντανεύει» ξανά ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός όπως αναφέρει η εφημερίδα "Συνείδηση", σύμφωνα με την οποία περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και δίκυκλα το Σαββατοκύριακο στο παρκινγκ στα παλιά σφαγεία

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μια ξεχωριστή διοργάνωση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Αγρίνιο, της οποίας ο στόχος είναι διττός!

Αρχικά θέλει να «αποκαλύψει» ιστορικά, αγωνιστικά αυτοκίνητα και δίκυκλα, όπως επίσης και αυτοκίνητα που έχουν συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ήχου και γενικότερα οχήματα που διαθέτουν ένα ξεχωριστό στοιχείο σε σχέση με τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα της καθημερινότητας μας.

Ο δεύτερος στόχος είναι η προσπάθεια «αναγέννησης» του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή του Αγρινίου! O διττός αυτός σκοπός του σωματείου ΦΙΛΜΑΑ θα φέρει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και δίκυκλα στο χώρο στάθμευσης των παλιών σφαγείων το Σαββατοκύριακο 19 και 20/10/24, γεγονός ασυνήθιστο για την περιοχή, το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον αμέτρητων συμπολιτών μας!

O Γιάννης Στάϊκος Πρόεδρος του Σωματείου ΦΙΛΜΑΑ μιλώντας στη «Σ» ανέφερε: «το σωματείο μας επανιδρύθηκε και τα μέλη του επιθυμούν να κάνουμε μια δυναμική επανεκκίνηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Αγρίνιο και στο νομό. Η διοργάνωση «auto motor festival» είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί στην πόλη μας και στόχος είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας.

Από το απόγευμα του Σαββάτου 19/10/24 στις 17.00 μέχρι και αργά το βράδυ στις 12.00 και από το πρωί της Κυριακής 20/10/24 από τις 10.00 μέχρι και τις 12.00 το βράδυ φίλοι των αυτοκινήτων και των δικύκλων θα μπορούν να επισκεφτούν το χώρο στάθμευσης στα παλιά σφαγεία και να δουν διάφορα αυτοκίνητα και δίκυκλα που διαθέτουν κάτι ξεχωριστό.

Θα υπάρχουν δηλαδή στο φεστιβάλ αυτό ιστορικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα εξελιγμένα, αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ήχου και πολλά ακόμη αυτοκίνητα και δίκυκλα που δεν θα είναι όμως σαν τα οχήματα που έχουμε στην καθημερινότητά μας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, όπως επίσης δεν υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής για όποιον θέλει να εκθέσει, να στήσει, το αυτοκίνητό του ή το δίκυκλό του στο φεστιβάλ.

Θα συμμετέχουν περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και δίκυκλα από το Αγρίνιο και όλη την Αιτωλοακαρνανία, αν και η εκτίμηση μας είναι πως ο αριθμός των συμμετεχόντων που θα στήσουν τα αυτοκίνητά τους και τα δίκυκλά τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πάρκινγκ στα σφαγεία θα αγγίξει σίγουρα τους 120.

Θέλουμε να «ζωντανέψουμε» στη περιοχή μας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αυτό είναι το πρώτο βήμα μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις που σκοπό και στόχο θα έχουν την προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η επόμενη διοργάνωση θα είναι gt tuning και θα διεξαχθεί πιθανότατα τον επόμενο μήνα, ενώ το 2025 θα είναι για το σύλλογό μας μια χρονιά περισσότερο δυναμική με περισσότερες διοργανώσεις.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τόσο τα αυτοκίνητα όσο και τα δίκυκλα που θα στηθούν στο χώρο των παλιών σφαγείων στο πλαίσιο του φεστιβάλ δεν θα είναι μόνο από το Αγρίνιο, αλλά και από όλο το νομό, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι και όσοι επιθυμούν να έρθουν και από άλλες περιοχές, αρκεί να το γνωρίζουμε μια με δύο ημέρες νωρίτερα, ώστε να ρυθμίσουμε τις ανάγκες ως προς το χώρο».

Κωνσταντίνος Χονδρός - Εφημερίδα "Συνείδηση"

1ο Αuto Μotor Festival στο Αγρίνιο - «Ζωντανεύει» ξανά ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 82 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.