Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 23:06

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων στην έκθεση AGROWN στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η έκθεση Agrown (γαστρονομική εκδήλωση προβολής επιχειρήσεων & έκθεσης τοπικών προϊόντων του Αγροδιατροφικού τομέα) έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Corali Luxury Resort, στο 6ο χλμ. Αγρινίου-Αντιρρίου την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024.

image 25

Στόχος του Agrown ήταν η ενημέρωση του παραγωγικού κόσμου της χώρας και όλων των ενδιαφερομένων, καθώς και η προώθηση του δημοσίου διαλόγου για τον εθνικό πρωτογενή και ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα.

Οι εκθέτες που συμμετείχαν στο Agrown είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν, αλλά και να απολαύσουν, ταυτόχρονα, και οι ίδιοι μια μοναδική εμπειρία σε ένα event υψηλής ποιότητας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά brand names, ανθρώπους και ξεχωριστές ιστορίες που το ταξίδεψαν στον κόσμο της αγροτοδιατροφής.

Πολλές ήταν και οι ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης σχετικά με την αγροτική παραγωγή και στις προοπτικές αυτής.

Στούς εκθέτες συμμετείχε και ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων "Η Δήμητρα".

image 13

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαίρη Ζαπαντιώτη-Στρατοπούλου δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: "Σκοπός του Συλλόγου καί της.διοίκησης είναι να προβάλουμε μέσα από διάφορες δράσεις τα τοπικά προϊόντα μας. Ο κάμπος είναι πλούσιος σε βλάστηση κ αυτό οφείλεται στο ποταμό Αχελώο που είναι δίπλα μας.

Η συμμετοχή σε μια.έκθεση αγροτικών προϊόντων προκαλεί ποικιλία συναισθημάτων τόσο για τους παραγωγούς όσο κ για τους επισκέπτες. Οι παραγωγοί συχνά αισθάνονται περήφανοι για τα προϊόντα που παρουσιάζουν, ειδικά αν έχουν επενδύσει χρόνο και προσπάθεια στην καλλιέργεια υψηλής ποιότητας . Η δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να γνωρίσουν πιθανούς νέους αγοραστές μπορεί να τους γεμίσει ενθουσιασμό και προσδοκίες για νεες επειχηρηματικες εμπειρίες. Το άγχος και ανησυχία για το πως θα αποδεχτούν οι επισκέπτες τα προϊόντα τους η θα καταφέρουν να ανταγωνισμούν άλλους παραγωγούς, δημιουργεί μια πίεση. Ευγνωμοσύνη αισθάνονται λαμβάνοντας θετικά σχόλια ή πετυχαίνοντας νέες συμφωνίες.Η γνευσιγνωσία προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα απόλαυσης και ικανοποίησης."

Δείτε φωτογραφίες απο διάφορους εκθέτες αλλά και λεπτομέρειες απο το περίπτερο του Συλλόγου:

image 01

image 02

image 03

image 04

image 05

image 06

image 07

image 08

image 09

image 10

image 11

image 12

 

image 14

image 15

image 16

image 17

image 18

image 19

image 20

image 21

image 22

image 23

 

 

Διαβάστηκε 432 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 23:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.