Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 12:26

Μεσολόγγι: Μπελέρης και Παΐσιος μαζί στον Κήπο των Ηρώων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Χρήστος Παΐσιος και ο Φρέντη Μπελέρης επισκέφτηκαν από κοινού τον Κήπο των Ηρώων  στο Μεσολόγγι, κάτι για το οποίο είχε εκφράσει την επιθυμία του ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαΐκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Ο Φρέντη Μπελέρης ξεναγήθηκε στο Μνημείο του Σπυρομίλιου και στο Μνημείο της Δικαιοσύνης, στον Κήπο των Ηρώων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Ο Χρήστος Παΐσιος δήλωσε μετά τη συνάντησή και την κοινή του επίσκεψη με τον Φρέντη Μπελέρη:

«Ένα ευλαβικό προσκύνημα, δίχως πρωτόκολλο, αλλά από καρδιάς, στον Κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Κλίναμε το γόνυ στο Μνημείο του Σπυρομίλιου και των εκατοντάδων Χειμαρριωτών που πολέμησαν και θυσιάστηκαν και στο Μνημείο της Δικαιοσύνης, της μεγαλύτερης εγγύησης του ελληνικού πολιτισμού, που ίστανται στον ιερό τόπο, υμνώντας τα πανανθρώπινα ιδανικά και παραδειγματίζοντας τα αληθινά μεγαλεία στους αιώνες».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 136 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.