Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  2:20 μμ
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 15:03

Η «ώρα της Τρίτης Ηλικίας» στο ΚΑΠΗ και στο ΚΗΦΗ του δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από σήμερα και κάθε Πέμπτη 09.00-11.00 καθιερώνεται η «Ώρα της Τρίτης Ηλικίας» στο ΚΑΠΗ και στο ΚΗΦΗ του δήμου Αγρινίου.

Οπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκαρτσάρης πρόκειται για «ένα δίωρο που θα μπορούμε με τους ωφελούμενους των δομών μας να συζητάμε τα προβλήματα τους, να ακούμε τις ανησυχίες τους και να βρούμε τον τρόπο που θα κάνουμε τη ζωή και την καθημερινότητα τους καλύτερη».

Συμπληρώνει πως «οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, είναι οι δικοί μας άνθρωποι και είναι σημαντικό κομμάτι του κοινωνικού μας ιστού. Η αγάπη, η προσοχή και ο σεβασμός που τους δείχνουμε δεν είναι μόνο θέμα ηθικής, αλλά και μια πράξη ευγνωμοσύνης για όσα έχουν προσφέρει. Ας τους προσφέρουμε εμείς την υποστήριξη που τους αξίζει και ας φροντίσουμε να νιώθουν χρήσιμοι και ενεργοί στην καθημερινότητά τους.Και πάντα η συζήτηση μαζί τους είναι ένα μάθημα ζωής».

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 55 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 15:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.