Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  10:23 πμ
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 09:49

1ο ΓΕΛ Μεσολογγίου: Συμμετοχή σε δράση του ΕΜΠ για βιοασφάλεια, βιοηθική και περιβαλλοντική προστασία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 1ο ΓΕΛ Μεσολογγίου σε δράση του του ΕΜΠ για βιοασφάλεια, βιοηθική και περιβαλλοντική προστασία

Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου – Παλαμαϊκή Σχολή εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς την κα Αντωνία Μοροπούλου Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), Επιστημονικά Υπεύθυνη της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ για την πρόσκληση που απηύθυνε προκειμένου να συμμετάσχει το Σχολείο μας στην διαδικτυακή δράση Chat Lab της Βραδιάς του Ερευνητή του Ε.Μ.Π. με τίτλο “Βιοασφάλεια – Βιοηθική – Περιβαλλοντική Προστασία”, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Science Odyssey: Research Missions under Starry Skies”.

Η δράση (https://researchersnight.gr/chat-lab/) πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 με την συμμετοχή Εκπαιδευτικών καθώς και μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας, που είχαν τη δυνατότητα παρακολουθήσουν τους καταξιωμένους επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες:

Ι. Κριάρη, Ομότιμη Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου, πρ. Πρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Προέδρου της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
Σ. Μπλέτσα, Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Δ. Βαλασιάδη, Υπευθύνου Εργαστηρίου Αλληλούχησης Νέας Γενιάς – DNA Sequence SRL

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 67 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.