Τετάρτη, 2η Οκτωμβρίου 2024  10:23 πμ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 09:46

Ο ΣΕΕΔΑ για τα εκλογικά αποτελέσματα Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το φετινό καλοκαίρι ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου προσκάλεσε σε συνάντηση τους Προέδρους των Εμπορικών  Συλλόγων  του Νομού  για να συζητήσουν με ποιους τρόπους θα μπορέσουν να πετύχουν την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ τους προς όφελος του κλάδου του εμπορίου και της  επιχειρηματικότητας, καθώς επίσης και των παρεμβάσεων που μπορούν από κοινού να κάνουν σε θέματα που έχουν σχέση με την εξέλιξη της οικονομικής ζωής του Νομού.

Η πρώτη συνεργασία έγινε πράξη με την σύμπλευση στις εκλογές της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος  με την συμμετοχή αντιπροσώπων τόσο του Σ.Ε.Ε.Δ.Α όσο και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, οι οποίοι μαζί με συναδέλφους από Εμπορικούς  Συλλόγους της Πελοποννήσου πέτυχαν την εκλογή συνολικά  έξι μελών του κοινού συνδυασμού τους στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος μεταξύ των οποίων του Προέδρου του Σ.Ε.Ε.Δ.Α Σωκράτη Κωστίκογλου και του Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Πασιόπουλου Κωνσταντίνου. Στις ίδιες εκλογές εκλέχθηκαν επίσης μαζί άλλους  συναδέλφους ως αντιπρόσωποι στην ΕΣΕΕ ο Γεν. Γραμματέας και ο Ταμίας του Σ.Ε.Ε.Δ.Α  Γιοπάνος Ιωάννης και ο Δεληγιάννης Θεόδωρος.

Η επιτυχημένη πρώτη συνεργασία ανοίγει τον δρόμο για το μέλλον και είναι βέβαιο ότι αυτή  θα συνεχιστεί με πιο έντονο τρόπο και με τους άλλους Εμπορικούς Συλλόγους του Νομού σε μια κοινή προσπάθεια να ενώσουμε δυνάμεις για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις του Εμπορίου σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο.

 

Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν . Γραμματέας
  

Κωστίκογλου Σωκράτης                             Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 52 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 09:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.