Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:16 μμ
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 13:45

Μνημόσυνο για τα 30 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου, Γερ. Πρεβεζάνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

30 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του αειμνήστου ιδρυτή και πρωτεργάτη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου «Δαυίδ ο Ψαλμωδός», Γερασίμου Πρεβεζιάνου.

Στις 5 Οκτωβρίου, οι σπουδαστές της Σχολής θα ψάλλουν στην ακολουθία του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, καθώς και στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.

Αναλυτικά:

«Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου «Δαυίδ ο Ψαλμωδός» της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ανακοινώνει ότι, με την ευκαιρία συμπληρώσεως 30 ετών από της κοιμήσεως του αειμνήστου ιδρυτή και πρωτεργάτη της Σχολής Γερασίμου Πρεβεζιάνου, οι σπουδαστές της, θα ψάλλουν στην ακολουθία του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, καθώς και στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 74 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News