Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  1:43 πμ
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 23:31

Αγρίνιο: Απόρησαν με τις κοπές δέντρων στην οδό Εθν. Αντιστάσεως- Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εντύπωση και εύλογες απορίες προκάλεσε σε κατοίκους και διερχόμενους της περιοχής της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στον Αγ. Κωνσταντίνο Αγρινίου το γεγονός ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες κόπηκαν αρκετά δέντρα τα οποία βρίσκονταν στην νησίδα που βρίσκεται στο μέσο του δρόμου.

Το agrinionews.gr επικοινώνησε για το θέμα, το οποίο έθεσαν συμπολίτες, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χριστόφορο Παπαδημητρίου.

Όπως ανέφερε, όσα δέντρα και θάμνοι κόπηκαν ήταν ξερά ή το ριζικό τους σύστημα κρίθηκε επικίνδυνο έπειτα από ελέγχους.

«Κάποια δέντρα ήταν επικίνδυνα ακόμη και να πέσουν σε διερχόμενο όχημα ή πολίτη. Κάποια κόβονται, τα περισσότερα κλαδεύονται», τονίστηκε από τον κ. Παπαδημητρίου.

Η υπηρεσία σε συνεργασία με αρμόδια γεωπόνο και σε επικοινωνία με το Δασαρχείο εκδίδουν μικρής κλίμακας άδεια και οποιαδήποτε κοπή δέντρου αποφασιστεί εγκρίνεται και από την Δημοτική Επιτροπή, εξήγησε ο κ. Παπαδημητρίου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως «ότι κοπεί, θα αντικατασταθεί».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 137 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News