Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 πμ
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 23:09

Σφραγίστηκε ως ακατάλληλη η παιδική χαρά στη Νέα Αβώρανη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προ ημερών, την Παρασκευή 20/9, σφραγίστηκε από τον Δήμο Αγρινίου η παιδική χαρά της Νέας Αβώρανης, σε μία εξέλιξη που έγινε γνωστή από σχετικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην σελίδα Νέα Αβώρανη, η οποία δημοσιοποίησε και τα σχετικά έγγραφα στις 5/9 ζητήθηκε από τον Δήμο να ελέγξει τα όργανα και να χορηγήσει πιστοποίηση ώστε τα παιδιά να παίζουν χωρίς τον κίνδυνο του ατυχήματος.

Στις 17/9 ο Δήμος Αγρινίου απάντησε ότι ο χώρος αυτός είναι κοινόχρηστος και η παιδική χαρά που υπάρχει σε αυτόν δεν έχει άδεια λειτουργίας και την απαραίτητη πιστοποίηση.

Ως εκ τούτου σφραγίστηκε και η συνεπώς απαγορεύεται η χρήση της.

Σε διαμαρτυρία της τοπικής κοινότητας από μεριάς Δήμου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, απαντήθηκε ότι από το νέο έτος θα τρέξει πρόγραμμα κατασκευής πιστοποιημένων παιδικών χαρών και θα κατασκευαστεί νέα.

Ερωτηματικό αποτελεί ασφαλώς το γιατί τόσα χρόνια υπήρχε αυτή η κατάσταση, όπως επισημαίνεται στην σχετική ανάρτηση. Σε κάθε περίπτωση η Νέα Αβώρανη θα χρειαστεί να περιμένει για να αποκτήσει ξανά παιδική χαρά…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 76 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News