Πέμπτη, 26η Σεπτεμβρίου 2024  11:19 μμ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 23:17

Μεταβίβαση στο εισιτήριο διαρκείας: Έκανε την αρχή ο Ολυμπιακός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την επιθυμία χιλιάδων οπαδών έκανε πράξη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αποτελέσει τον πρώτο ποδοσφαιρικό σύλλογο που θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να μεταβιβάσουν τα διαρκείας τους.

Ένα ζήτημα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων τους τελευταίους μήνες, φρόντισε να επιλύσει ο Ολυμπιακός. Ο σύλλογος του Πειραιά θα είναι ο πρώτος ελληνικός ο οποίος θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να μεταβιβάσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία κίνηση η οποία θα βοηθήσει στην παρουσία περισσότερων φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης», με δεδομένο πως αυτοί θα μπορούν να μεταφέρουν τη θέση τους στην κερκίδα σε κάποιον φίλο, γνωστό, συγγενή κ.ο.κ.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο είχε προσπαθήσει να κάνει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είχε αποστείλει αίτημα στην κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο. Τελικά αυτό έγινε πράξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έτσι οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» θα μπορούν πλέον να μοιράζονται τα εισιτήρια διαρκείας τους.

Η διαδικασία θα μπορεί να γίνει από την ερχόμενη Δευτέρα (23/9) και όσοι το επιθυμούν θα πρέπει να ακολουθήσουν 4 βήματα για να μεταφέρουν το «μαγικό» τους χαρτάκι. Η μεταφορά θα μπορεί να γίνεται έως και 6 ώρες πριν από την έναρξη του κάθε αγώνα, ενώ αφορά μόνο διαρκείας και όχι μεμονωμένα εισιτήρια αναμετρήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι από Δευτέρα 23/9, στις 10:00, θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία μεταβίβασης του εισιτήριου διαρκείας τους.

Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά από τους χρήστες των λογαριασμών που έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, πηγαίνοντας στο www.olympiacos.org / εισιτήρια / online αγορά και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1ο Βήμα (Σύνδεση)

2ο Βήμα (Οι κινήσεις μου)

3ο Βήμα (Μεταφορά εισιτηρίου)

4ο Βήμα (Συμπλήρωση στοιχείων του αποδέκτη)

Ο χρήστης μετά την μεταβίβαση / χρησιμοποίηση του διαρκείας ανά αγώνα ή ημερολογιακά θα μπορεί ο ίδιος να το μεταβιβάσει ξανά στον εαυτό του ή σε όποιον άλλο επιθυμεί.

Η διαδικασία θα μπορεί να γίνεται έως και 6 ώρες πριν από την έναρξη του κάθε αγώνα.

Μεταβίβαση γίνεται μόνο στα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και όχι στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα».

sportal.gr

Διαβάστηκε 163 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News