Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 19:44

1ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού: Αποθέωση για την χάλκινη Παραολυμπιονίκη Έλενα Παπασταματοπούλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 1ο δημοτικό σχολείο του Αιτωλικού επισκέφθηκε  η χάλκινη Παραολυμπιονίκης Έλενα Παπασταματοπούλου, με καταγωγή από το Αιτωλικό, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο Παρίσι.

Η αθλήτρια, έκανε έκπληξη στους μικρούς μαθητές, που κυριολεκτικά την αποθέωσαν. Είχε την ευκαιρία να τους δείξει το μετάλλιό της, να τους μιλήσει για τον αγωνα, τους αντιπάλους της, τα συναισθήματά της. Δέχθηκε επίσης πολλές ερωτήσεις στις οποίες απάντησε με ευχαρίστηση. Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν έτσι την ευκαιρία να δουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο απο κοντά. Στο τέλος τους μοίρασε αυτόγραφα.

Τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Αιτωλικού θέλησαν να ευχαριστήσουν την  Έλενα Παπασταματοπούλου για την παρουσία της αναφέροντας τα εξής:

«Έλενα, αποτελείς πρότυπο για τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου μας!

Σ’ ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανες και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία σου! Το ξέρεις ότι σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε σε κάθε σου βήμα!

Συγχαρητήρια για όλα όσα πετυχαίνεις! Μας κάνεις υπερήφανους!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Κολτσίδας.

Δειτε video και φωτογραφίες:

elena papastamatopoulou (2)

elena papastamatopoulou (3)

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 102 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.