Τρίτη, 17η Σεπτεμβρίου 2024  1:18 πμ
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 23:56

Προχωράει για δικό του προπονητήριο ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Αχελώου και την εκπομπή «Στα Γήπεδα» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Παναγιώτης Στεργίου, αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει δική του στέγη ο Ερασιτέχνης, ένα δικό του προπονητήριο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, το πλάνο βρίσκεται στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του.

«Το όνειρό μας για να στεγαστούν τα τμήματα σε ένα κοινό χώρο, είναι πολύ κοντά» όπως τόνισε και συνέχισε λέγοντας ότι «είναι ένας αγώνας που κερδήθηκε σε συνεργασία του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ, ξεπεράστηκαν εμπόδια, δρομολογήθηκαν εξελίξεις και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις», ανέφερε.

Μέσα από την εκπομπή και το αφιέρωμα στον Ερασιτέχνη, έγινε γνωστό ότι θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε η νεοϊδρυθείσα ανδρική ομάδα πόλο να συμμετέχει από τη φετινή σεζόν είτε στη Β’ Εθνική είτε στη Γ’ Εθνική.

Ο προπονητής του τμήματος Χρήστος Μπετχαβάς τόνισε ότι «θα γίνουν μεταγραφές και θα αποκτηθούν παίκτες εκτός Νομού. Στόχος μελλοντικά ο Παναιτωλικός να βρεθεί να αγωνίζεται στις μεγάλες κατηγορίες και στο πόλο».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 77 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News