Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 14:54

Παναιτωλικός: Στην σουίτα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» πανηγύρισε και ο παπα-Φεγγούλης!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Καραϊσκάκη ο Παναιτωλικός και με πανηγυρική η ατμόσφαιρα στην σουίτα του μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και δεν μπορούσε να λείπει από το σκηνικό ο πασίγνωστος παπα-Ευάγγελος Φεγγούλης, ιερέας αλλά και μέγας οπαδός της ομάδας του Αγρινίου!

Μπορεί να μην κέρδισε ο Παναιτωλικός στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως πήρε έναν βαθμό για πρώτη φορά εκεί μέσα και όσο να 'ναι η ικανοποίηση ήταν λίγο μεγαλύτερη από ένα απλό «χι».

Ο ίδιος ο παπα-Φεγγούλης φρόντισε να στείλει την χαρά του παντού μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, περιγράφοντας την παρέα του στο γήπεδο, δεχόμενος φυσικά και την σχετική αποθέωση.

Στην φωτογραφία με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβώνη και τους Θωμά Σπύρου και Γιώργο Μπουραλέξη, να είναι προφανώς ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 286 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.