Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  1:19 μμ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 13:45

Θέρμο: Αγιασμός για την έναρξη την νέας σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, π. Θεόκλητος Ράπτης, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Θέρμου π. Βασίλειο Λάμποκαι τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Θέρμου π. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο.

Στην τελετή παρευρέθηκε η νέα διευθύντρια του σχολείου, κα Ιωάννα Πετροπούλου, η οποία καλωσόρισε τους μαθητές και τους γονείς, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τη νέα σχολική χρονιά.

Σημαντική ήταν η παρουσία του Δημάρχου Θέρμου, κ. Σπύρου Κωνσταντάρα, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Θέρμου, κ. Ευάγγελος Σκούρας, η Αντιδήμαρχος κα Δέσποινα Μηναδάκη και ο Εκπρόσωπος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου, κ. Φώτιος Αγγελόπουλος.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία του πρώην διευθυντή του σχολείου, κ. Γεώργιου Χριστόπουλου, που παρακολούθησε την τελετή μαζί με τους γονείς των μαθητών.

Η τελετή κύλησε με ευχές για πρόοδο και επιτυχία σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και προσδοκία για μια νέα δημιουργική χρονιά.

thermonews.gr

Διαβάστηκε 136 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.