Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:53 μμ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 18:21

Παναιτωλικός: Το… 13άρι του Τσάβες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Λούκας Τσάβες είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού που έχει αγωνιστεί και στα τρία πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Ο 29χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας έχει συμπληρώσει 13 συνεχόμενα ματς βασικός με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου, έχοντας δώσει το «παρών» και στα 14 τελευταία.

Nα σημειώσουμε μάλιστα πως θα αγωνίζεται με τον αριθμό 13 στην πλάτη… που μόνο γρουσούζικο δεν είναι για τον ίδιο.

Ο Τσάβες είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Αντώνη Στεργιάκη στο 76΄ – λόγω τραυματισμού – στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19/2/2024.

Στη συνέχεια ήταν βασικός και στα 10 επόμενα παιχνίδια που ακολούθησαν.

Τόσο στα 3 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος όσο και στα 7 των playouts, έχοντας για παρτενέρ του, είτε τον Στέφανο Καπίνο, είτε τον Αντώνη Στεργιάκη από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Ο Τσάβες κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιάννη Πετράκη όπως φάνηκε και στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, όντας βασικός και στα 3 πρώτα της σεζόν 2024/2025.

Μάλιστα στη διάρκεια του τελευταίου, του δεύτερου εντός έδρας στο Αγρίνιο απέναντι στον Πανσερραϊκό, έγινε μέχρι και σύνθημα από την κερκίδα.

Στο διάστημα αυτό ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είχε αγωνιστεί βασικός και στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πλέον απομένει να φανεί ως που θα φθάσει το σερί του.

Πάρης Τσελεπίδηςmonobala.gr

Διαβάστηκε 189 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.