Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  5:17 μμ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 18:13

Ποταμούλα Αγρινίου: Μετά από 30 χρόνια ημερήσιο πανηγύρι στο Κελανίτη στον εορτασμός της Γενέσεως της Θεοτόκου (video - εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από τουλάχιστον 30 χρόνια πραγματοποιείται σήμερα το ημερήσιο πανηγύρι στο πλαίσιο του εορτασμού της Γενέσεως της Θεοτόκου στον Συνοικισμό Κελανίτης στην Ποταμούλα!

Οι πιστοί προσήλθαν με κατάνυξη στον Όρθρο και την πανηγυρική Θεία λειτουργία που τελέσθηκε μετά αρτοκλασίας, σήμερα το πρωί, (Κυριακή 08/09/24) και αμέσως μετά ξεκίνησε το ημερήσιο πανηγύρι, αφού την προηγούμενη ημέρα, το απόγευμα του Σαββάτου, είχε τελεσθεί ο πανηγυρικός Εσπερινός.

Τόσο ο εορτασμός της Γενέσεως της Θεοτόκου, όσο και το δεύτερο σκέλος του εορτασμού, το πανηγύρι, το οποίο διέθετε ζωντανή ορχήστρα, διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Ποταμούλας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 90 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News