Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  5:21 μμ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 18:04

Oι WORSHIP THE SACRIFICE παρουσιάζουν το single “Titan” από το επερχόμενο EP “Prophecy of Demise”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
 
“Titan”
(Δείτε το Official Music Video εδώ)
 

 
Οι “Worship The Sacrifice”, είναι το ΠΡΩΤΟ πενταμελές «Schizophrenic Death Metal» συγκρότημα του Ηνωμένου Βασιλείου που υπερασπίζεται τη συμμετοχή του στη βρετανική metal σκηνή.
Με περισσότερες από 60 ζωντανές εμφανίσεις από το 2022 έως τώρα, συμπεριλαμβανομένων εθνικών περιοδειών και μεμονωμένων εμφανίσεων, αυτή η μελωδικά χαοτική παράσταση εκτείνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Brighton στη νότια ακτή μέχρι το Whitehaven στο βορρά και όλες τις πόλεις ενδιάμεσα. Είναι προφανές ότι αυτοί οι τύποι είναι γεννημένοι για να αποδίδουν και δεν ντρέπονται να κάνουν τη σκληρή δουλειά!
 
Τώρα είναι έτοιμοι για την κυκλοφορία του νέου τους EP με τίτλο “Prophecy of Demise”.
Στο EP θα συμπεριλαμβάνεται και το single “Titan”. που είναι στην διάθεση σας για μετάδοση.
Το "Titan" είναι ένα τραγούδι για την εξέγερση και την αντίσταση ενάντια στην κυρίαρχη κοινωνία και την παραπλανητική φύση της που προσπαθεί να σε εμποδίσει να είσαι ατομικός. Μπορείτε να ακούσετε τους στίχους και τη μουσική να μοιράζονται μια συμβιωτική σχέση καθώς τα βαριά riff μιμούνται τη βαρβαρότητα της ανθρωπότητας καθώς και τη μελωδική φύση της. "
 
 
 
Official links
Simple EPK + All Links: https://linktr.ee/wtsepk
Individual links below:
 

 

Διαβάστηκε 37 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News