Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  1:17 μμ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 13:55

Κακαρέλης: «Δυο χάλκινα μετάλλια για τις πριγκιπέσσες μου» - Αγωνίστηκαν σε διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

"Δύο χάλκινα χάλκινα μετάλλια για τις μικρές μου πριγκίπισσες σε ένα ακόμα δυνατό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo στην 1η τους συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες μετά τις διακοπές" ανέφερε σε ανάρτησή του ο γνωστός Αγρινιώτης Προπονητής Νίκος Κακαρέλης

Σύμφωνα με τον κ. Κακαρέλη μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις η Ιφιγένεια ηττήθηκε στον ημιτελικό με 2-1 στους γύρους και με ισοπαλία και στους δύο απέναντι σε μια πολύ δυνατή αθλήτρια. Η Σοφία μετά από πολύ καλή εμφάνιση έφτασε στον ημιτελικό κερδίζοντας τον πρώτο γύρο με διαφορά και ενώ χάσαμε την κάρτα στον 1ο γύρο.

Στους δύο επόμενους, όπως τόνισε ο γνωστός Αγρινιώτης προπονητής, αν και σκόραρε αρκετά κεφάλια δεν γράψανε και έληξαν με ισοπαλία και οι δύο και μια περισσότερη επαφή για την αντίπαλο μας που ήταν πολύ καλή.

"Θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στις μικρές μου για την δουλειά που κάνουν καθημερινά και όλη την προσπάθεια. Η αγάπη τους για τον πρωταθλητισμό κάποια στιγμή θα τις φέρει αρκετά ψηλά με τον τρόπο που δουλεύουμε. Τα όνειρα είναι για τους τολμηρούς και γι αυτούς που δουλεύουν. Τα θετικά σχόλια από προπονητές μας ενθαρρύνουν να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Σας καμαρώνω για την προσπάθειά σας καθημερινά!!! Κοντά μας πάντα και η μαμά να μας πιστεύει και να μας στηρίζει για τα όνειρα που κάνουμε εμείς" ανέφερε ο περήφανος πατέρας και προπονητής. 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 70 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News