Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  5:17 πμ
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 23:10

Βάλτος: Με κατάνυξη ο Μέγας Εσπερινός στην Ιερά Μονή Ρέθα (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα σε ατμόσφαιρα βαθιάς κατάνυξης και ευλάβειας τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Ρέθα Βάλτου, συγκεντρώνοντας πιστούς από κάθε γωνιά της περιοχής, που έσπευσαν να αποδώσουν τιμή και να συμμετάσχουν σε αυτό το ιερό γεγονός

Η Μονή, που στέκει αιώνες τώρα αγέρωχη, αποτελεί φάρο πνευματικότητας και ιστορικής κληρονομιάς, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση ιερής μεγαλοπρέπειας σε όλους όσοι την επισκέπτονται.

Ο εσπερινός τελέστηκε με τη συμμετοχή πλήθους κληρικών και πιστών, οι οποίοι συνόδευσαν τις ψαλμωδίες με μελωδίες που αντήχησαν στους τοίχους της μονής,

Η Ιερά Μονή Ρέθα Βάλτου, με τη μακρά ιστορία της και τη συμβολή της στη διατήρηση της ορθόδοξης πίστης, παραμένει ζωντανή μαρτυρία της θρησκευτικής μας κληρονομιάς.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 112 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News