Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  7:16 πμ
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 09:03

Ο Χρόνος μετρά αντίστροφα για τη Μεγάλη Γιορτή του Οίνου στην Κατοχή Οινιαδών (Παρ 6/9/2024 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες ώρες έμειναν από την μεγάλη γιορτή του Οίνου που πρόκειται να λάβει χώρα σήμερα, ημέρα Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 7:30 μ.μ. στην ιστορική κωμόπολη της Κατοχής.

Εθελοντές εργάστηκαν πυρετωδώς μέχρι αργά το βράδυ και συνεχίζουν να εργάζονται για την προετοιμασία αυτής της ιδιαίτερης διοργάνωσης που έχει ως στοχο να αναδείξει την μακραίωνη σχέση των Οινιαδών με την αμπελουργία και το κρασί.

Σύντομα όλα θα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε το «3ο Φεστιβάλ Οίνου Οινιαδών» όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γευτεί τοπικά εδέσματα και άφθονο Οινιαδίτικο κρασί υπό τους ήχους μουσικής και χορών.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Οινοπαραγωγών Κατοχής, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, η Αναπτυξιακή Εταιρία «Οινιαδών Ανάπτυξις» καθώς και τοπικοί φορείς όπως ο Σύλλογος Νεολαίας Κατοχής, ο Σύλλογος Γυναικών Κατοχής «Αλθαία». Ενώ συμμετέχουν επίσης το Πολιτιστικό Εργαστήρι Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, το Χορευτικό Τμήμα «Αχελώος» και το συγκρότημα «Συνεπιβάτες» και πλήθος εθελοντών.

«Οινιαδών Ανάπτυξις»
«Εταιρία Διάσωσης, Αξιοποίησης και Ανάπτυξης Ιστορικών Ακινήτων και Φυσικών Μνημείων Οινιαδών»
Κατοχή Οινιαδών, ΤΚ 30001, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαβάστηκε 100 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 09:29
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News