Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  7:19 μμ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 18:01

Τάσος Φωτινιάς: Επιστρέφει δυναμικά με το τραγούδι «Αυτός ο έρωτας»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμικό δισκογραφικό come back κάνει ο Τάσος Φωτινιάς, δίνοντας συνέχεια στην καθ΄όλα επιτυχημένη συνεργασία του με την Orion Music.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, μετά τη μεγάλη επιτυχία που έκανε με το τραγούδι «Bam bam», το οποίο έπαιξε στα clubs όλης της χώρας και έγινε viral στο tik tok, επιστρέφει με μια εξαιρετική επιθετική μπαλάντα.

O τίτλος του νέου single του Τάσου Φωτινιά έχει τίτλο «Αυτός ο έρωτας». Πρόκειται για ένα τραγούδι σε στίχους του ερμηνευτή και μουσική του μόνιμου συνεργάτη του, μουσικού και μαέστρου, Μαρίνου Ταξείδη.

Ο Τάσος Φωτινιάς, ο οποίος έχει να επιδείξει αρκετές συνεργασίες, με σημαντικότερη αυτή με τον Θέμη Αδαμαντίδη, σε ένα ντουέτο-έκπληξη, δεν αρκείται σε αυτό το single και το προσεχές διάστημα θα κυκλοφορήσει τα επόμενα τραγούδια του, που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Διαβάστηκε 72 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News